Healing

Bij een healing worden je lichamen geschoond en uitgelijnd.

Door een empatisch invoelend vermogen van de coach kan er gevoeld worden wat er bij jou gebeurd in je lijf en je leven. Daardoor kan gezien en gevoeld worden wat er blokkeert en geheeld mag worden. Dit wordt gedaan op basis van de volledige naam en geboortedatum. Als een soort MRI scanner wordt het volledige systeem gecheckt fysiek, etherisch (gedrag, gehechtheid en gewoonte), astraal (gevoel) en mentaal (manier van denken) lichaam.  Elk lichaam wordt geschoond en op de juiste plek gezet, en wordt een healing op gedaan.

Alles met als doel om jou in je “eigen kracht” te zetten.

Na de healing ontvang je een kort verslag van wat er is gedaan. Pas na de healing worden de kosten in rekening gebracht  €75,00. Mag er niks gedaan worden omdat je systeem bijvoorbeeld al te veel is overbelast, dan zijn er geen kosten aan verbonden en wordt dit ook gemeld.

Mocht je meer willen weten neem contact op, dan kunnen we even bellen. Als je hiermee verder wilt dan zie ik graag je volledige naam en geboortedatum tegemoet met je contactgegevens (naam, adres, postcode en plaats) voor de factuur.  Dan kom je op de lijst en krijg je binnen een week een kort verslag.