Blogs,  Uncategorized

Gronden is nu belangrijker dan ooit

Om de juiste verbinding te behouden moet je gronden. Energie stijgingen zorgen ervoor dat we subtieler worden daardoor kunnen we uit ons lichaam getrokken worden, waardoor we je juist allemaal pijntjes krijgt. Door continue je verbinding met moeder aarde te maken en af te stemmen. Maak je het behapbaarder en minder zwaar voor jezelf.

Veel mensen zullen denken dat juist aarding zwaarder maakt, echter het is juist de uitlijning van onze systemen dat maakt dat we ons lichter voelen. Zit je teveel in het universum ben je zweverig of juist hysterisch. Zit je teveel in de aarde ben je trager, ben je melancholischer etc.

Met de juiste uitlijning van het universum & de aarde zijn we vrij en licht.

Hoe grond je je op de juiste manier?

Maak elke dag een verbinding door een koord te visualiseren, vanuit je stuit en/of voeten en deze te verbinden met moeder aarde. Vraag om een positief aardepunt dat met jou resoneert. Laat vanuit moeder aarde de energie in je lijf stromen die energie is oneindig. Daarna laat je ook alle negatieve die energie afvloeien naar de aarde waar het getransformeerd wordt en ten goede komt van alle levende wezens.

Ook voor de lichtwerkers die vaak naar dezelfde stukken gaan is het nu essentieel om deze basischeck te doen. We zijn vaak geneigd om naar het zelfde aarde punt te gaan. Maar nu de aarde aan het shiften en wij behoorlijke updates krijgen. Kan het zijn dat je geautomatiseerde aarde verbinding niet meer resoneert met je. Daardoor kun je je af en toe een beetje “off” voelen.

Gun jezelf deze oefening elke dag, je zult zien dat je meer rust in je lijf krijgt. Meer weten over gronding houd de website in de gaten. Er gaat een webinar over volgen

Leave a Reply

Your email address will not be published.