Healing

Inzicht in je kracht!

Iedereen mag stralen, schijnen en de mooiste versie van zichzelf zijn. Dus jij ook! Waar wij mensen vaak tegen aan lopen is dat we ons laten leiden en misleiden door angst, macht en status. Dit wordt ook wel het lijden van ons bestaan genoemd, echter alles daarvan is bedoeld om ons inzicht te geven en te laten groeien in onze kracht. Vaak proberen we met alle verdedigingsmechanismes die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld onze pijn (de stukken die we nog niet (h)erkennen of willen aangaan) te ontwijken.


Mijn wijze leraar Edo Sprong, zei vaak in zijn lessen;
“Grijp de emotie voordat de emotie jouw grijpt!”

Dat is zo’n zin in mijn geheugen gegrift staat. Juist dat zinnetje kan heel veel inzicht geven om je proces te zien (niets anders het ontleden van je gedrag, gewoonte en gehechtheid) en hoe je dit kunt veranderen naar gewenst gedrag of wat nu bij je past. Wees je bewust dat we altijd blijven leren veranderen en aanpassen. Het enige wat belangrijk is dat jij de leiding hebt over hoe jij met je gevoelens omgaat zonder dat je een speelbal bent van het universum.

Op verschillende manieren kunnnen we je daarbij helpen